Crema de mongeta blanca i porro

Avui la nena s’ha adormit abans de les 9! Quina emoció! Quina emocióóóó!!! Tindré molt de temps per fer moltes coses!

Tinc tantes coses per fer… que no sé què fer…

p1

Així que he decidit aprofitar per penjar una recepta que tinc rondant fa temps!

A qui no li ve de gust una crema ràpida i calenta per aquests dies de tant de fred? Espero que en gaudiu!

Ingredients:

  • 4 alls
  • 1 porro
  • 1 pot gran de mongetes blanques cuites
  • ou dur
  • 1 llesca de pa de pagès
  • sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Sofregir 4 alls tallats per la meitat, als que haurem tret el grill interior.
  2. Quan els alls comencin a agafar una mica de color (vigilar que no es torrin massa!), afegir el porro tallat a làmines fines, amb una mica de sal.
  3. Si cal, afegir una mica més d’oli o una mica d’aigua, fins que el porro quedi melòs.
  4. Incorporar les mongetes cuites, que haurem esbandit prèviament, cobrir amb aigua i deixar fer xup-xup una estona.
  5. Triturar-ho tot.
  6. Torrar la llesca de pa.
  7. Afegir ou dur picat i trossets de pa torrat per damunt.

1 thoughts on “Crema de mongeta blanca i porro

  1. Retroenllaç: Crema de mongeta blanca i porro | Celler-Adocse

Deixa un comentari