Espero que el 2017 us estigui provant molt i molt bé.
Jo de moment no m’he fet gaires propòsits… ja els aniré pensant quan arribi el moment, ja que, en definitiva, crec que tots els dies són adequats si els propòsits que ens plantegem són bons i aconseguim fer-los realitat, que això ja costa més…
Diria que em proposo tenir més actualitzat el blog però la veritat és que no prometo res…
Ingredients:
- 1 iogurt natural
- 3 ous
- 1 mesura de iogurt d’oli de gira-sol
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3 mesures de iogurt de farina integral (o blanca)
- 1 sobre de llevat Royal
- 2 llimones
- un bon grapat de pinyons
- sucre llustre
Procediment:
- Posar el iogurt, el sucre i els ous en un bol. batre amb les varetes manuals fins obtenir una massa homogènia.
- Afegir l’oli i remenar fins que s’incorpori.
- Afegir la farina i el llevat, i remenar bé perquè no quedin grumolls.
- Finalment, incorporar la pell de les dues llimones ratllades.
- Un cop tinguem la massa en un motlle, posar-hi pinyons per damunt de manera generosa.
- Coure al forn preescalfat a 150ºC uns 40 minuts.
- Podem posar sucre llustre per damunt un cop sigui fred.
Retroenllaç: Bescuit de llimona i pinyons | Celler-Adocse