Púding d’albergínia

Ara que comença l’obsessió “operació biquini”…

unicorni

Aquí teniu uns púdings d’albergínia.

albergínia4

M’agraden moltíssim, són fàcils de fer, i és una altra manera de menjar verdura. I acompanyats d’una bona amanida quasi que poden fer de plat únic.

albergínia2


Ingredients:

  • 2 albergínies (jo vaig fer servir de les ratllades, que m’agraden més)
  • 1 ceba grossa
  • 1 all
  • 4 ous
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • julivert
  • sal
  • oli

Procediment:

  1. Coure les albergínies al microones. (Rentar-les bé, posar-les en un plat de Pyrex i tapar-les amb la tapa del microones. Coure uns 10 minuts, fins que estiguin toves).
  2. Un cop cuites, tallar-les a daus. Si voleu le podeu pelar, en funció de com de dura sigui la pell.
  3. Tallar la ceba i sofregir-la.
  4. Afegir l’all i donar un parell de voltes.
  5. Afegir l’albergínia tallada i el julivert, i deixar sofregir una mica.
  6. albergínia1
  7. En el vas de la batedora, batre els ous amb el formatge i el pa ratllat.
  8. Afegir la barreja de verdures i remenar bé amb una cullera. Ni no voleu que quedin trossos ho podeu batre, però jo prefereixo trobar-me els trossos.
  9. Posar-ho en un motlle gran o 5 o 6 petits.
  10. Coure al forn 200ºC fins que estigui quallat (al punxar amb un escuradents, aquest ha de sortir net). El temps depèn de la mida. Si són petits, com en aquest cas, triguen un 15-20 minuts.
  11. També es poden coure al microones. Pel meu gust no queden tan bons, però és molt més ràpid!

        1   albergínia3

Anuncis

4 thoughts on “Púding d’albergínia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s