Ja coneixem la quinoa. Si encara no us heu animat a tastar-la us la torno a recomanar!
Podeu fer amanida de quinoa amb el que us agradi més, però la meva recomanació és que l’amaniu amb llimona o llima que li va molt bé.
Com veieu, l’amanida d’avui no té més secret: alvocat, tomàquet, olives, alfàbrega i nous.
Ingredients:
- quinoa
- 1 tomàquet madur
- 1 alvocat
- un grapat d’olives negres
- 1 grapat de nous
- alfàbrega
- suc d’una llimona
- sal i oli d’oliva verge extra
Procediment:
- Per coure la quinoa, mesurar la quantitat que vulguem i esbandir-la molt bé. Això és molt important, ja que la quinoa té saponines.
- Posar la quinoa en un cassó, amb el doble de la mesura en aigua, sal i algues espagueti de mar (per exemple).
- Tapar el cassó i portar a ebullició. Un cop bulli, baixar el foc i deixar coure 15-20 minuts (fins que es begui tota l’aigua).
- Deixar refredar la quinoa.
- Tallar l’alvocat i el tomàquet a daus.
- Treure el pinyol a les olives negres.
- Tallar les nous i l’alfàbrega ben petita.
- Barrejar la quinoa amb la resta d’ingredients.
- Amanir amb el suc de llimona, sal i oli.
Reblogged this on Celler-Adocse.