Dorayakis o pastissets del Doraemon

Aquests dies hem retrobat el Doraemon. De fet mai ha marxat de les nostres vides…

d2

I l’altre dia, la nena, que ara està en aquella fase que tot ho demana (tot, tot i tot…) va dir que volia dorayakis. I vaig pensar… doncs ara “lo vas a flipar! Palabra!”, que deia aquell de l’APM…

I mira, pim pam… han fet el seu efecte i a més els vam poder fer juntes.

d3

Amb això que us deia que ara ho demana tot, tot i tot, fa dies que tenim problemes perquè a l’hora de dormir li agafa com una cosa que comença a dir que quan veurem el Sant Jordi de veritat, i la princesa de veritat, i el drac de veritat i el rei de veritat i els “habitants” de veritat. Així, t’ho diu tot d’una tirada. I quan li dius que… que vaja… que és que no són de veritat… i menys el drac… que mira, algun Sant Jordi encara trobaríem. I habitants tots el que vulguis, i princeses i reis… ves, quin remei… però el drac? D’on traiem un drac de veritat? Amb el foc i tot, que el vol…

g4

Tornant als Dorayakis… els originals són amb pasta de mongeta vermella confitada, que dic sigui de pas, tampoc està dolenta! però aquí ens tira més la xocolata, què voleu que us digui…

Els vam fer amb xocolata de cobertura perquè a casa no gastem  nocilla ni nutella i no vaig voler-ne comprar, que ja sé què passa després… Però per mi haurien estat millors… mmmmmmmm!!!

d1

Ingredients:

  • 2 ous
  • 1 cullerada d’essència de vainilla (opcional però està bé…)
  • 100 g de sucre
  • 30 g de mel
  • 120 g d’aigua
  • 5 g de bicarbonat
  • 200 g de farina
  • 5 grams de llevat tipus Royal
  • xocolata de cobertura per fondre, nocilla, nutella, mel o el que vulgueu per farcir.

Procediment:

  1. Posar els ous en un bol amb l’essència de vainilla i batre.
  2. Afegir el sucre i la mel i seguir batent.
  3. Incorporar el bicarbonat dissolt en l’aigua, a poc a poc, i continuar amb la batedora.
  4. Finalment posar la farina i el llevat i batre fins que la massa sigui homogènia i sense grumolls.
  5. Posar una paella al foc amb una mica d’oli per tal que no s’enganxi la massa.
  6. Posar una cullerada sopera, tants cops com ens hi càpiguen a la paella.
  7. Quan la massa sigui daurada per una banda donar la volta fins que es dauri per l’altre.
  8. Retirar i reservar.
  9. Farcir amb la xocolata que més us agradi.

 

Advertisement

One thought on “Dorayakis o pastissets del Doraemon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s