A casa les patates triomfen molt. Suposo que a totes les cases…
I al forn són la nostra debilitat. Bé, mentida… La meva debilitat són fregides però és clar…
Com que s’havia d’engegar el forn pel dinar d’avui he pensat aprofitar i coure uns pebrots i albergínies i…
M’ha vingut al cap la imatge d’aquestes patates tan conegudes però que no havia fet mai així.
I escolta, quin descobriment! Ràpides i delicioses!
Ingredients:
- Patates
- Oli d’oliva verge extra
- sal
- herbes aromàtiques fresques (romaní i farigola)
- pebre
- Un pal de fusta llarg (pinxo) us pot ser útil per fer els talls
Procediment:
- Rentar bé les patates.
- Tallar-les sense arribar a baix. Una manera és clavar un pinxo pel mig i llavors al tallar-les el pal fa de topall.
- Posar oli, sal pebre i les herbes aromàtiuqes tallades ben petit entre les làmines de patata.
- Enfornar a uns 200ºC fins que les patates siguin daurades. Uns 40-50 minuts.
Avui hem fet aquestes patates per dinar! Han estat tot un èxit!!! Gràcies per aquestes receptes!!!
Qué bé!! Per mi també van ser un descobriment… i mira que són fàcils! 🙂