Patates hasselback d’acompanyament

A casa les patates triomfen molt. Suposo que a totes les cases…

p1

I al forn són la nostra debilitat. Bé, mentida… La meva debilitat són fregides però és clar…

Com que s’havia d’engegar el forn pel dinar d’avui he pensat aprofitar i coure uns pebrots i albergínies i…

p2

M’ha vingut al cap la imatge d’aquestes patates tan conegudes però que no havia fet mai així.

I escolta, quin descobriment! Ràpides i delicioses!

p3

Ingredients:

  • Patates
  • Oli d’oliva verge extra
  • sal
  • herbes aromàtiques fresques (romaní i farigola)
  • pebre
  • Un pal de fusta llarg (pinxo) us pot ser útil per fer els talls

Procediment:

  1. Rentar bé les patates.
  2. Tallar-les sense arribar a baix. Una manera és clavar un pinxo pel mig i llavors al tallar-les el pal fa de topall.
  3. Posar oli, sal pebre i les herbes aromàtiuqes tallades ben petit entre les làmines de patata.
  4. Enfornar a uns 200ºC fins que les patates siguin daurades. Uns 40-50 minuts.

 

 

Advertisement

2 thoughts on “Patates hasselback d’acompanyament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s