Bon any nou 2014!!
El 8 de gener de l’any passat naixia el blog, com a propòsit d’any nou. Ara ja ha passat un any i 87 receptes.
I com que ha passat ja aquest any de propòsit, el blog havia d’arribar al seu final. L’últim parell de mesos ja en tenia ganes, perquè no tenia massa temps i se’m feia una mica feixuc anar mantenint les publicacions periòdiques. Alhora, cada cop veia que entrava més gent a mirar el blog i la pressió psicològica imaginària també augmentava! hahahahahahahahaha!!!!I per fi ha passat l’any! Però ara em fa pena…
Així que de moment he decidit no tancar-lo i publicar quan pugui o em vingui de gust. Sense pressió. Si la cosa va endavant, aquí seguirem. Si finalment veig que no rutlla, doncs haurà estat un plaer compartir algunes de les receptes que fem a casa, i amb això n’hi haurà prou. Tancarem la paradeta i a seguir amb propòsits nous.
De moment, una recepta apte per a vegetarians i per a no-vegetarians.
- arròs basmati semiintegral
- alga kombu (opcional)
- camagrocs secs
- tempeh
- 1 all
- sal, oli d’oliva verge extra
Procediment:
- Posar els camagrocs secs en remull.
- Coure l’arròs amb aigua i l’alga kombu. Quan estigui cuit escórrer si queda aigua i reservar.
- Escórrer els camagrocs i passar-los per la paella amb l’all i una mica d’oli i sal.
- Afegir el tempeh tallat a daus fins que es dauri. Si cal afegir una mica més d’oli.
- Un cop fet, afegir l’arròs i donar una parell de voltes per tal que l’arròs s’escalfii tots els ingredients quedin barrejats.
Retroenllaç: Arròs amb camagrocs i tempeh | Celler-Adocse
Reblogged this on Celler-Adocse.