Remenat de clares d’ou

Avui és Sant Josep i s’ha de menjar crema.

La recepta que ja utilitzo sempre és la que em van ensenyar a la fundació Alícia i que ja vaig posar fa temps aquí (Crema de Sant Josep)

DSC07043

I ahir, al preparar-la per avui, em vaig trobar amb un munt de clares, poc temps de fer res i sense el sopar fet.

Així que hi vaig barrejar 4 coses i en va sortir un remenat prou decent.

DSC07049

El remenat anava acompanyat de pa de pagès torrat i una amida de tomàquet i ceba macerada. Boníssima!

I perquè consti en acta… la crema!

DSC07030

Ingredients: (les quantitats són orinetatives)

  • Clares d’ou que us hagin sobrat d’una altra recepta. (12 clares)
  • julivert
  • 1 tomàquet madur
  • 2 llenques de pernil salat
  • orenga
  • sal i pebre
  • oli
  • pa de pagès

Procediment:

  1. Picar amb el ganivet el julivert i una mica de pernil salat.
  2. Tallar el tomàquet a daus ben petits
  3. Batre les clares amb una forquilla i afegir el julivert, el pernil i el tomàquet.
  4. Afegir sal i coure a la paella, amb una mica d’oli,  a foc mitjà, mentre anem remenant, fins que les clares siguin del tot quallades.
  5. Torrar una mica de pa de pagès i tallar-lo a trossos per servir.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s