A poc a poc hi ha coses que anem recuperant. Poder sortir un altre cop a córrer i en bici dona aire. A la cara, cert, però també al cap i al cor.
I ahir, que plovia, també vaig sortir a córrer i enfangar-me una mica. I llavors no em donava només l’aire. També les gotes d’aigua regalimant per la cara eren una sensació meravellosa que trobava a faltar.
I no, no diré que ara ho valoro més perquè ja ho valorava abans. Potser per això ho he trobat tant a faltar conscientment. En canvi, segur que hi ha coses que me n’adonaré, en recuperar-les, com les he enyorat i ni tan sols ho sabia.
Ingredients: (així a ull depenent els que sigueu…)
- Bacallà dessalat a talls
- Farina
- Oli d’oliva verge extra
- alls
- julivert
- pebre vermell
- vi blanc
Procediment:
- Enfarinar els talls de bacallà.
- Passar-los per una paella amb dit d’oli. Volta i volta eh! Mig minut per banda més o menys.
- Retirar el bacallà i posar-lo al damunt d’una llauna de forn.
- Tallar els alls i el julivert en juliana i afegir-los a l’oli que ha quedat del bacallà. Si se us hagués cremat, canvieu-lo…
- També una passada ràpida, que si no es cremarà l’all.
- Apagar el foc, afegir pebre vermell i un raig de vi.
- Banyar els talls de bacallà amb aquest suc.
- Enfornar amb el forn preescalfat a 200ºC durant 5 minuts i servir.