Bacallà a la llauna

A poc a poc hi ha coses que anem recuperant. Poder sortir un altre cop a córrer i en bici dona aire. A la cara, cert, però també al cap i al cor.

b1

I ahir, que plovia, també vaig sortir a córrer i enfangar-me una mica. I llavors no em donava només l’aire. També les gotes d’aigua regalimant per la cara eren una sensació meravellosa que trobava a faltar.

b2

I no, no diré que ara ho valoro més perquè ja ho valorava abans. Potser per això ho he trobat tant a faltar conscientment. En canvi, segur que hi ha coses que me n’adonaré, en recuperar-les, com les he enyorat i ni tan sols ho sabia.

b3

Ingredients: (així a ull depenent els que sigueu…)

  • Bacallà dessalat a talls
  • Farina
  • Oli d’oliva verge extra
  • alls
  • julivert
  • pebre vermell
  • vi blanc

 

Procediment:

  1. Enfarinar els talls de bacallà.
  2. Passar-los per una paella amb dit d’oli. Volta i volta eh! Mig minut per banda més o menys.
  3. Retirar el bacallà i posar-lo al damunt d’una llauna de forn.
  4. Tallar els alls i el julivert en juliana i afegir-los a l’oli que ha quedat del bacallà. Si se us hagués cremat, canvieu-lo…
  5. També una passada ràpida, que si no es cremarà l’all.
  6. Apagar el foc, afegir pebre vermell i un raig de vi.
  7. Banyar els talls de bacallà amb aquest suc.
  8. Enfornar amb el forn preescalfat a 200ºC durant 5 minuts i servir.

 

Deixa un comentari