Arròs amb verdures

Oh!!!! Quina emoció!

Una de les coses bones treballar en un poble és que tinc ex-alumnes que a part de ser fantàstics tenen un hort.

L’altre dia el Bernat em va portar un bon grapat de verdures estupendes, i n’he fet un arròs ben bo.

2

Un parell de tomàquets me’ls vaig menjar al moment, sense ni tan sols amanir-los. Mentre mejava anava posant els ulls en blanc! Què bons!!!

6

La resta de verdures la vaig fer servir quasi tota per l’arròs.

3

Ingredients:

  • 2 albergínies blanques petites
  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 2 tomàquets
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 alls
  • 2 tasses de cafè d’arròs blanc
  • 6 tasses de cafè d’aigua
  • oli, sal i safrà

Procediment:

  1. Tallar les dues cebes, les albergínies i els pebrots a daus.
  2. Sofregir la ceba i els dos alls picats amb dues o tres cullerades d’oli d’oliva
  3. Quan la ceba es comenci a tornar transparent afegir l’albergínia.
  4. Afegir els pebrots quan l’albergínia ja sigui tova. Rectificar de sal i si cal afegir un rajolí més d’oli.
  5. Un cop les verdures estiguin fetes, incorporar els dos tomàquets ratllats i deixar que es sofregeixi.
  6. Afegir l’arròs, l’aigua, una mica de safrà i sal.
  7. Deixar coure fins que l’arròs absorbeixi tota l’aigua. Si us calgués més aigua, afegiu-ne que ja sigui molt calenta.

5 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s