Mill amb cigrons, carxofa i porro

Si no fa gaire introduíem la quinoa a la dieta habitual, ara li toca al mill, un altre cereal.

Crec que d’ara endavant l’utilitzaré per moltes coses, però he trobat un munt de receptes que vull investigar. Tantes receptes que ahir vaig atabalar-me i vaig acabar fent el plat amb el què tenia a la nevera, i sabeu què? Us el recomano!

El mill és molt fàcil de trobar a qualsevol botiga de productes naturals, que cada cop n’hi ha més, i també és molt fàcil de cuinar. Només cal canviar per un dia l’arròs, que tant sovint mengem, per un altre cereal. I anar variant…

mill


Ingredients:

  • 1 tassa de cafè de mill
  • 2 carxofes
  • 1/2 porro
  • un grapat de cigronets de l’Anoia cuits
  • oli d’oliva verge extra
  • sal

Procediment:

  1. Posar 3 parts d’aigua per una de mill en una cassola amb una mica de sal i coure durant 30 minuts. (Quan bulli baixar el foc i coure tapat. S’ha de beure tota l’aigua i quedar ben tendre)
  2. Un cop cuit el mill, passar-lo per aigua freda per aturar la cocció.
  3. Tallar la carxofa a làmines i passar-la per la paella amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Incorporar el porro tallat a rodanxes. Si cal, afegir una mica més d’oli.
  5. Un cop les verdures ja estiguin cuites, afegir el mill i els cigrons i donar un parell de voltes per integrar-ho tot.

1 thoughts on “Mill amb cigrons, carxofa i porro

  1. Retroenllaç: Mill amb cigrons, carxofa i porro | Celler-Adocse

Deixa un comentari