Tires de pollastre al curry arrebossades amb ametlles

Oh!!!! Avui és 13 de Març (l’aniversari de la meva mare, per cert… FELICITATS!!) i… ha nevat!!!

Que maco és que nevi eh! Llàstima que ha estat poca estoneta, però l’hivern, al què li queden els dies comptats, ha volgut acomiadar-se d’una manera especial.

Avui… Tires de pollastre al curry!!! Val a dir que si no us agrada el curry, les podeu fer igual però sense curry ves…

A mi m’agrada força però l’utilitzo poc…

Aquestes tires de pollastre em van agradar molt!!!! Però he de dir que s’han de menjar acabades de fer! Com que hi ha dies que dino fora, me’n vaig endur pel dia següent i a veure, es podien menjar, i barrejades amb gana tot és bo…, però no era el mateix, perquè ja no estaven cruixents, l’ametlla s’havia estovat i… en fi, que ja sabeu, els arrebossats millor acabats de fer sempre!!

I mireu… us diré un secret… Les quantitats que he posat són orientatives. No sé molt bé que vaig posar jo. Que cadascú ho faci al seu gust. Us agrada més l’all? o el pebre? o el curry? o no teniu pebre vermell? Cap problema!!! Aquí està la gràcia! que tothom es faci la recepta seva!

Bon profit!
pollastre1  pollasre2

Ingredients:

  • 3 pits de pollastre
  • suc d’1 llimona
  • 1,5 culleradetes de curry
  • 0,5 culleradetes de pebre vermell
  • 1 culeradeta d’orenga
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 alls
  • julivert fresc o sec picat
  • all en pols
  • farina de galeta
  • ametlles torrades, pelades
  • sal i pebre
  • ou
  • oli d’oliva per fregir

Procediment:

  1. Tallar els pits de pollastre a tires.
  2. Posar les tires en un tupper, i afegir sal, pebre, les 4 cullerades d’oli, el suc de llimona, el curry, l’orenga, el pebre vermell i els dos alls trinxats.
  3. Barrejar-ho bé i deixar-ho ben tapat a la nevera mínim 1 hora, per tal que maceri.
  4. Per altra banda, picar les ametlles. Han de quedar trossets petits.
  5. Barrejar aquestes ametlles amb la farina de galeta, l’all en pols i el julivert.
  6. Quan hagi passat una hora (poden ser més!), passar les tires de pollastre per ou batut i després per la barreja de farina i ametlles.
  7. Fregir en oli ben calent.
Advertisement

2 thoughts on “Tires de pollastre al curry arrebossades amb ametlles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s