Espaguetis amb bròquil i tofu fumat

Aquí tenim un nou episodi de “culo veo, culo quiero” !!! i ja en van uns quants…

Avui presentem el bròquil Romanesco! I és que he anat a comprar amb una companya de feina i ella ha agafat un bròquil. I ara tan mono… que jo no anava a ser menys clar…

Val a dir que no m’agrada el bròquil. O que no recordo ni l’últim cop que havia menjat bròquil perquè ja tenia clar que no m’agradava, però com he dit… era tan mono… i tan matemàtic… El romanesco es ramifica de forma fractal, i és curiosíssim!

I és que, clarament, la natura ens parla en llenguatge matemàtic.

Finalment he de dir que no, no m’agrada el bròquil, però hi ha coses pitjors… Ho seguirem intentant!

bro

bro2

Ingredients:

  • Espaguetis integrals
  • Bròquil romanescu
  • Tofu fumat. Es pot canviar per formatge feta
  • Oli d’oliva verge extra i sal

Procediment:

  1. Bullir el bròquil amb dos dits d’aigua i sal. No bullir-lo massa, uns 10-15 minuts.
  2. Escórrer el bròquil i passar-lo per la paella amb una mica d’oli d’oliva.
  3. Afegir a la paella uns daus de tofu fumat i saltejar-los fins que estiguin daurats.
  4. Bullir els espaguetis. Escórrer i barrejar amb el bròquil i el tofu.
Anuncis

3 thoughts on “Espaguetis amb bròquil i tofu fumat

  1. Retroenllaç: Espaguetis amb bròquil i tofu fumat | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: El bròquil de l’espai | Meteocook, la Meteocuina per Miriam Santamaria

  3. Retroenllaç: Meteocook, la Meteocuina per Miriam Santamaria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s