Hola a tothom!
Estic una mica desapareguda, però cuinar cuino, eh!. El que no tinc temps és de penjar les receptes. Però no patiu que vaig fent fotos com puc per quan tingui alguna estona!
De moment us proposo un arròs que per mi és ben diferent als que acostumo a menjar i que ens va sorprendre molt. És molt saborós i relativament ràpid de preparar.
A més a més és molt nutritiu, ja que els ingredients principals, el bacallà i els espinacs, són d’aquells que n’hauríem de menjar ben sovint per totes les vitamines i minerals que ens aporten!
Només heu de vigilar amb la sal, ja que si el bacallà està un pèl pujat de sal, no caldrà que n’afegiu més.
Ingredients:
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 2 alls
- 200-300 g de bacallà esqueixat dessalat
- 150 g d’espinacs
- 3 tasses de cafè d’arròs
- pinyons
- oli d’oliva verge extra
- sal
- pebre vermell
Procediment:
- Sofregir la ceba tallada a daus amb una punta de sal.
- Afegir els alls picats i el pebre vermell. Donar un parell de voltes.
- Afegir el tomàquet i deixar coure uns 10 minuts.
- Incorporar els espinacs ben nets, tallats a trossos grossos, i el bacallà. Remenar i deixar 5 minuts.
- Afegir el triple d’aigua que d’arròs.
- Quan l’aigua bulli incorporar l’arròs i deixar coure a foc fort fins que l’arròs sigui al punt.
- Si es vol, afegir un grapat de pinyons al final.
Retroenllaç: Arròs amb bacallà i espinacs | Celler-Adocse