Tot i que pels matins encara fa fresqueta, està clar que el bon temps convida a posar-se al sol, sortir a passejar i dinar a la terrassa.
I si la setmana passada va ser una amanida de pasta, aquesta és de patata. Ho sé, ho sé… no són receptes molt emocionants però és el més suculent que puc ensenyar-vos aquests dies.
Prometo parar de posar amanides en una temporada excepte… una amanida amb sorpresa que us explicaré aviat. Ui ui ui!!! Emoció! Intriga!! No patiu… properament!!! Hehehehe.
Ingredients:
- Patates
- Cogombrets en vinagre
- Ceba tendra
- Tomàquet
- Olives negres
- Ruca (rúcula)
- Hummus
- Salmó fumat
- Sèsam, pebre, sal i oli d’oliva verge extra
Procediment:
- Coure les patates amb pell. Bullides, al forn, a la brasa, al microones (es renten, es punxen amb un ganivet i es tapen amb la tapa del microones)…
- Esperar a que les patates es refredin abans de pelar-les i tallar-les. Es poden tenir cuites del dia anterior per avançar feina.
- Preparar l’hummus.
- Rentar i tallar la ceba i el tomàquet. Rentar també la ruca.
- Muntar l’amanida posant les patates al fons de la safata i amanir-les amb pebre, sal i oli.
- Distribuir per damunt la resta d’ingredients i acabar d’amanir. Afegir-hi sèsam.
Reblogged this on Celler-Adocse.