Amanida de patata amb hummus

Tot i que pels matins encara fa fresqueta, està clar que el bon temps convida a posar-se al sol, sortir a passejar i dinar a la terrassa.
a2

I si la setmana passada va ser una amanida de pasta, aquesta és de patata. Ho sé, ho sé… no són receptes molt emocionants però és el més suculent que puc ensenyar-vos aquests dies.

Prometo parar de posar amanides en una temporada excepte… una amanida amb sorpresa que us explicaré aviat. Ui ui ui!!! Emoció! Intriga!! No patiu… properament!!! Hehehehe.

Ingredients:

  • Patates
  • Cogombrets en vinagre
  • Ceba tendra
  • Tomàquet
  • Olives negres
  • Ruca (rúcula)
  • Hummus
  • Salmó fumat
  • Sèsam, pebre, sal i oli d’oliva verge extra

Procediment:

  1. Coure les patates amb pell. Bullides, al forn, a la brasa, al microones (es renten, es punxen amb un ganivet i es tapen amb la tapa del microones)…
  2. Esperar a que les patates es refredin abans de pelar-les i tallar-les. Es poden tenir cuites del dia anterior per avançar feina.
  3. Preparar l’hummus.
  4. Rentar i tallar la ceba i el tomàquet. Rentar també la ruca.
  5. Muntar l’amanida posant les patates al fons de la safata i amanir-les amb pebre, sal i oli.
  6. Distribuir per damunt la resta d’ingredients i acabar d’amanir. Afegir-hi sèsam.

 

1 thoughts on “Amanida de patata amb hummus

Deixa un comentari