- 6 rovells d’ou
- 150 g de sucre
- 3 cullerades grans d’aigua
- glucosa o un almívar lleuger per untar els motlles
Procediment:
- Barrejar l’aigua amb sucre.
- Posar-ho al foc i retirar quan comenci a bullir. Deixar refredar una mica.
- Batre els rovells d’ou sense que facin escuma.
- Afegir l’almívar que hem preparat abans i barrejar bé.
- Untar els motlles amb glucosa o amb una mica d’almívar (serveix el que hem preparat abans)
- Coure al vapor durant 15 minuts (posar una reixeta en una olla amb un dit d’aigua, i els motlles al damunt de la reixeta). Posar un drap de cuina net entre l’olla i la tapa, per tal que absorbeixi el vapor d’aigua i no caigui sobre els tocinets.
- Deixar refredar i desemmotllar passant una punta de ganivet pel voltant del motlle.
Retroenllaç: Flamets o tocinets de cel | Celler-Adocse