Remenat de gambes, gules i alls tendres

Dijous vaig arribar a casa feta pols. Estic molt cansada últimament…

Deu ser que s’apropa la primavera!!

remenat2

I com que estava cansada però tenia gana i volia sopar alguna cosa bona… vaig improvizar un remenat en 5 minuts!! Bé, potser 10 minuts!

Ràpid, fàcil i boníssim! A més, és relativament lleuger. Res fregit i molt pocs greixos!
remenat3

Ingredients:

  • Alls tendres
  • Un bon grapat de gambes pelades crues
  • 2 ous
  • 1 paquet de gules (jo compro les de la Sirena)
  • 2 culleradetes d’oli d’oliva verge extra
  • Sal, nou moscada, pebre
  • Opcional: una punta de bitxo

Procediment:

  1. Coure les gambes al microones: posar en un bol les gambes, amb una culleradeta d’oli d’oliva, un pessic de sal i una mica de pebre acabat de moldre.
  2. Posar l’altre culleradeta d’oli en una paella, i coure els alls tendres, que haurem tallat a trossos. No cal fregir-los! Amb una mica d’oli n’hi ha prou.
  3. Afegir les gules i les gambes, i anar remenant de tant en tant fins que les gules s’hagin descongelat.
  4. Si es vol, afegir la punta de bitxo, xafada amb els dits, i donar un parell de voltes.
  5. Afegir els dos ous i una mica de sal.
  6. Remenar fins que els ous estiguin cuits. Afegir una mica de nou moscada ratllada.
  7. Jo vaig acompanyar el remenat d’una llesca de pa de cereals torrada!

remenat1

Anuncis

3 thoughts on “Remenat de gambes, gules i alls tendres

  1. Retroenllaç: Remenat de gambes, gules i alls tendres | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s