Pollastre a la cassola

Un pollastre fàcil però ben bo. Això sí, d’aquells plats que s’han de fer amb paciència perquè volen xup-xup al foc!
p1

Ingredients:

  • 1 pollastre i mig
  • 1 cabeça d’alls
  • 4 cebes grosses
  • Un grapat d’ametlles torrades
  • 1 tassa de cafè de moscatell
  • 1 ramet de farigola
  • 1 fulla de llaurer
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre i sal
  • 2 cullerades de pols de ceps (opcional)
  • Brou de pollastre

Procediment:

  1. Salpebrar el pollastre. Cobrir el cul de la cassola amb oli i fregir el pollastre a trossos no gaire grans. Que quedi daurat per tots cantons però sense coure’s del tot.
  2. Treure i reservar el pollastre.
  3. Tallar la cabeça d’alls per la meitat.
  4. Tallar les cebes a trossos no gaire grans.
  5. Sofregir la ceba i la cabeça d’alls. Afegir una mica més de sal.
  6. Quan la ceba ja sigui rossa, tornar a afegir el pollastre. Afegir el moscatell, la farigola i el llaurer, i la pols de ceps. Cobrir-ho tot amb brou de pollastre i rectificar de sal.
  7. Deixar fent xup-xup a foc molt lent. Quan el líquid s’hagi reduït una mica, afegir les ametlles torrades a trossos petits.
  8. Apagar el foc quan el pollastre quedi al punt que us agradi. Ha de quedar poc líquid però vigilar no quedi ressec o es cremi.
Anuncis

One thought on “Pollastre a la cassola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s