Pollastre macerat amb salsa de iogurt

Ahir vaig tenir un petit accident per culpa d’un poll de mallerenga… i de que no vigilo on poso els peus.

En venjança, la recepta d’avui és d’un bitxo amb plomes: pollastre macerat. Bo, fàcil, ràpid, saborós i poques calories.

La recepta me la va passar la Diana! Merci! Per tot!!!
p1

p2

Ingredients:

  • 3 pits de pollastre o gall d’indi
  • 2 alls
  • pebre
  • pebre vermell
  • orenga
  • espècies vàries (les que us agradin)
  • sal
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de vi negre (opcional)

Procediment:

  1. Tallar el pollastre a daus.
  2. Picar l’all, i afegir-lo amb la resta d’espècies i condiments. De fet, podeu afegir allò que us agradi o tingueu, i prescindir del que no tingueu.
  3. Afegir l’oli d’oliva i el vi, i barrejar bé. (jo ho faig en un tupper. Tanco i el sacsejo bé!)
  4. Deixar macerar durant un mínim de dues hores. Si hi feu d’un dia per l’altre millor.
  5. Passar per la paella.

Ingredients per la salsa de iogurt:

  •  1 iogurt grec
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • sal
  • orenga
  • 1/2 cogombre

Procediment:

  1. Tritura-ho tot.
  2. Si es vol, es pot fregir el cogombre tallat a daus. Jo no ho faig per no afegir més kcal al plat, i sense fregir també la trobo molt bona.

2 thoughts on “Pollastre macerat amb salsa de iogurt

  1. Retroenllaç: Pollastre macerat amb salsa de iogurt | Celler-Adocse

  2. Jujuju
    Me n’alegro que t’ hagi servit de venjança.
    És que Laura, sempre s’ha d’anar amb els peus a terra! Que tu no estàs feta per volar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s