Aperitius amb salmó fumat

Aquesta setmana ja m’he trobat tres cops escoltant una conversa curiosa…

I és que hi ha gent que mentre compra, comença a queixar-se al dependent/a que ja se li acaben les vacances. I tot és un drama… que si se li han fet tan curtes, que si quina mandra, que si només queden dos/tres dies, que si tornar a matinar i/o sortir tard…
a1  I jo no puc evitar mirar-me la cara de la persona que escolta educadament, sense dir el que em donen ganes a mi de cridar: que no veus que encara et queden alguns dies de vacances i t’estàs queixant a algú que ja està treballant??? Però ja se sap que quan se’ns acaben les vacances… perdem el nord i no sabem ni el que diem. Per cert, jo les acabo dimarts. Per això tampoc sé molt bé el que em dic!a3

Ingredients:

  • 4-6 cullerades de mantega de bona qualitat. Pot ser salada.
  • 1 Ceba tendra
  • 2 Ous durs
  • Sal (si la mantega no en porta)
  • Salmó fumat
  • Molla de pa de motlle o pa de pagès

Procediment:

  1. Deixar la mantega a temperatura ambient per tal que s’estovi.
  2. Coure els ous.
  3. Picar la ceba ben petita. El més petita possible!
  4. Picar els ous. També es pot utilitzar el ratllador.
  5. Barrejar la ceba, els ous i la mantega. Podeu modificar les quantitats segons us sembli. Si la mantega no és salada, afegir-ne una mica.
  6. Posar aquesta barreja sobre el pa i acabar amb el salmó fumat per damunt.
  7. Servir tallat a quadradets o si és pa de motlle, en triangles.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s