Llom amb llet

Potser no és el plat que faci més bona pinta del món… Però us asseguro que és boníssim i molt fàcil de fer.

El llom queda molt tendra, i per la salsa… prepareu pa que val la pena!

I canviant de tema… m’acaben d’explicar un acudit boníssim! Ja que el blog es diu Cuina, amor i CIÈNCIA… allà va:

Per què un fotó no pot fer pizza? Perquè no té massa! Boníssim! Aix… si de frikis n’està el món ple…

llom5
Ingredients:

  • Llom de dos colors (aquest feia 750 g)
  • 1 litre de llet
  • 200 g d’ametlles torrades
  • sal i pebre
  • oli

Procediment:

  1. Pelar les ametlles torrades i reservar-les.
  2. Salpebrar el llom i fregir-lo sencer, que es dauri per tots els cantons.
  3. Llom1
  4. Retirar l’excés l’oli.
  5. Triturar les ametlles amb la llet, i una mica més de sal i pebre.
  6. Afegir la llet al llom, i deixar fent xup xup fins que la salsa agafi la consistència que ens agradi més. Entre 3/4 i 1 hora a foc lent.
  7. Llom2
  8. De tant en tant, donar la volta al llom!
  9. Tallar el llom i servir-lo amb la salsa per damunt.
  10. Llom3
  11. Podeu coure els talls de llom uns minuts més en la seva salsa, però si ho feu us quedarà més sec.
  12. Llom4
Advertisement

4 thoughts on “Llom amb llet

  1. Retroenllaç: Llom amb llet | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s