Potser no és el plat que faci més bona pinta del món… Però us asseguro que és boníssim i molt fàcil de fer.
El llom queda molt tendra, i per la salsa… prepareu pa que val la pena!
I canviant de tema… m’acaben d’explicar un acudit boníssim! Ja que el blog es diu Cuina, amor i CIÈNCIA… allà va:
Per què un fotó no pot fer pizza? Perquè no té massa! Boníssim! Aix… si de frikis n’està el món ple…
- Llom de dos colors (aquest feia 750 g)
- 1 litre de llet
- 200 g d’ametlles torrades
- sal i pebre
- oli
Procediment:
- Pelar les ametlles torrades i reservar-les.
- Salpebrar el llom i fregir-lo sencer, que es dauri per tots els cantons.
- Retirar l’excés l’oli.
- Triturar les ametlles amb la llet, i una mica més de sal i pebre.
- Afegir la llet al llom, i deixar fent xup xup fins que la salsa agafi la consistència que ens agradi més. Entre 3/4 i 1 hora a foc lent.
- De tant en tant, donar la volta al llom!
- Tallar el llom i servir-lo amb la salsa per damunt.
- Podeu coure els talls de llom uns minuts més en la seva salsa, però si ho feu us quedarà més sec.
Retroenllaç: Llom amb llet | Celler-Adocse
Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència
I boníssim!
Interessant