Comencem un nou curs i això s’ha requereix energia de bona! Avui, la primera presa de contacte amb els alumnes ha estat molt bona. Sempre és un plaer començar amb bones vibracions!
Tot i així, les emocions i la feina dels primers dies desgasta molt, i s’han de recuperar forces. Que millor que un bon berenar per fer-ho!!
Ingredients:
- 230 g de farina
- 50 g de cacau pur en pols
- 2 iogurt grecs
- 170 g de sucre
- 80 g d’oli de gira-sol
- 2 ous
- 4 cullerades de llet
- 1 sobre de llevat Royal
- 100 g de perles de xocolata blanca o xocolata blanca trossejada.
- Nocilla
Procediment:
- Batre els ous, la llet, els iogurts i l’oli.
- Barrejar la farina, el llevat, el sucre i el cacau.
- Incorporar la barreja líquida als sòlids, i remenar fins que quedi una barreja homogènia.
- Afegir les perles de xocolata.
- Omplir els motlles de muffins una mica, posar-hi una cullerada de nocilla, i acabar d’omplir amb la pasta de muffin, fins a unes 3/4 parts de la càpsula.
- Coure al forn a 180ºC fins que estiguin cuites. Uns 15-20 minuts si són gran, i uns 10 si són petites.
Retroenllaç: Muffins de xocolata amb perles de xocolata blanca | Celler-Adocse