Magdalenes i bescuit de mascarpone i Baileys

Sempre m’ha avorrit bastant nedar. Bastant per no dir molt. És més avorrit que córrer, que ja és dir…
m1Però precisament en èpoques en què no podia córrer, intentava reconciliar-me amb la piscina. Normalment, quan rescatava el banyador del fons de l’armari tenia les gomes fatal, i clar, ja que ens hi posem, ens hi posem bé.

m3

Perquè aquest cop va de debó. Aquest cop nedaré molt de temps. Molts dies. Moltes hores.

m2

I cap al Decathlon hi falta gent. Banyador nou i ui! les ulleres millor canviar-les també. I uf… el gorro (ja sé que es diu casquet, però jo li dic gorro) que tinc és una merda. Ja que ara va de debò millor em compro un gorro més còmode…

m5

Total, que redescobria que nedar era avorrit de nassos. Dos dies, tres a molt estirar i al banyador nou “si te he visto no me acuerdo”.  m7 Com que no tinc fusta de màrtir, amb la calorada que fa a mi no em ve de gust sortir a córrer. Ja veig a molta gent que hi va. Ni que siguin les 3 del migdia! Però jo no. Jo passo. I vaig pensar que a la piscina es deu estar més fresquet! Ostres! Podria tornar a nedar una mica!

m8

I sí, ahir vaig anar al Decathlon. I em vaig comprar un banyador nou. I un gorro. Perquè aquest cop va de debò. I com que va de debò, em vaig comprar un mp3 per l’aigua!!! I això sí que mola! Avui he nedat més que mai! I és que amb la música tot passa d’una altra manera. Ho veig… aquest cop sí!

m9

I al que anàvem… bescuit i magdalenes tendres tendres!!! Amb un lleuger gust i aroma a Baileys deliciós.

Amb una mica de xocolata blanca al damunt ja és perfecte!

Ingredients:

  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 200 g de farina
  • 250 g de formatge mascarpone
  • 80 g d’oli de gira-sol
  • 100 g de Baileys
  • 1 sobre de llevat
  • sucre llustre i xocolata blanca per decorar

Procediment:

  1. Batre els ous amb el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin blancs i escumosos.
  2. Afegir el formatge i continuar batent.
  3. Incorporar l’oli i el Baileys.
  4. Finalment, afegir la farina i el llevat i acabar de remenar fins que la massa quedi homogenia.
  5. Posar la massa en motlles de magdalenes (fins a omplir 3/4 del motlle) o en un motlle gran.
  6. Fornejar a 180ºC. Uns 10 minuts per les magdalenes i uns 30-40 minuts si ho feu en motlle gran.
Advertisement

One thought on “Magdalenes i bescuit de mascarpone i Baileys

  1. Retroenllaç: Magdalenes i bescuit de mascarpone i Baileys | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s