Mmmmmmm!!!! És com menjar un capuccino a mossegades!
Les de mida mini, per acompanyar el cafetó, són sensacionals. No cal ni decorar-les!

Ingredients:
- 60 ml de cafè expresso
- 225 g de farina
- 120 ml de llet+1 cullerada de suc de llimona
- 120 ml d’oli de gira-sol
- 2 ous
- 180 g de sucre moré
- 30 g de cacau pur en pols
- 2 culleradetes de llevat Royal
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
Pel frosting:
Mascarpone
Nocilla
Procediment:
- Afegir la cullerada de llimona a la llet, remenar i deixar reposar 5 minuts.
- En un bol barrejar els ingredients secs: farina, llevat, sucre i cacau.
- En un altre bol batre els ous amb el cafè, l’oli, l’essència de vainilla i la llet.
- Barrejar les dues preparacions.
- Repartir la massa en motlles i fornejar a 180ºC fins que estiguin cuits (Entre 10 i 20 minuts depenent de la mida)
- Barrejar el mascarpone amb la nocilla. En les quantitats que us agradin més. Jo poso una cullerada de nocilla per tres de mascarpone, més o menys.
- Quan les magdalenes siguin fredes, decorar amb el frosting de mascarpone i nocilla.
T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
Relacionats
Reblogged this on Celler-Adocse.