Ai perdó! Que esteu en “operación bikini”?
Doncs una de dues… o no mireu la recepta, o feu com jo i aneu a la muntanya!
Uf… és molt bo eh! A més l’he deixat un pèl cru i estava tendre i melòs i… em queia la baba!
Ingredients:
- 1 iogurt
- 3 ous
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 1 mesura de iogurt d’oli de gira-sol
- 3 mesures de iogurt de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- 250-300 g de nocilla
- 100 g de nous pelades
Procediment:
- Posar el iogurt, el sucre i els ous en un bol. Batre amb les varetes manuals fins a obtenir una massa homogènia.
- Afegir l’oli i remenar fins que s’incorpori.
- Incorporar la nocilla. Si està molt dura escalfar-la al microones. Remenar fins que la massa torni a ser homogènia.
- Afegir la farina i el llevat, i remenar bé perquè no quedin grumolls.
- Afegir les nous a trossos.
- Coure al forn preescalfat a 150ºC uns 40 minuts.
Retroenllaç: Bescuit de nocilla amb nous | Celler-Adocse
Reblogged this on Celler-Adocse.