Gaspatxo

Fem un gaspatxo? Un gaspaTXo amb tx de TXarango!

Aquest gaspatxo el vaig preparar diumenge passat, sense haver dormit, venint del Canet Rock. Va ser genial però es van anar acumulant els retards i amb Txarango, que havien de tocar a les 3’45, se’ns va fer de dia. A les 7’30 del matí, després de més de 12 hores saltant i cantant, parant per ben poc, ens acomiadàvem del festival amb Txarango, cansades però amb les piles carregades d’energia per molts dies.

I com que vaig decidir no dormir, m’havia d’entretenir fent coses  per no adormir-me, però amb coses fàcils perquè el meu cervell ja no donava molt de si. Així que vaig fer un gaspatxo.

No és una recepta massa especial, però sí que us volia explicar com colar el gaspatxo amb el colador xinès sense passar-nos mig dia… i sense tenir Thermomix, és clar…
g3

Aquest dissabte Txarango venen a Igualada!!!! I no hi podré anar… snif, snif!! Si vosaltres podeu, aprofiteu i disfruteu per mi!

Ingredients: (per fer gaspatxo a la meva manera)

  • 1 kg de tomàquets madurs
  • 1 cogombre
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 1-2 pebrots verds
  • sal, oli, vinagre
  • Per decorar vaig fer servir pebre, alvocat i poma

Procediment:

  1. Rentar bé totes les verdures.
  2. Pelar l’all i el cogombre, i treure les llavors del pebrot.
  3. Tallar-ho tot en trossos grans i triturar.
  4. Per tal que el gaspatxo quedi més fi, colar-lo amb el colador xinès. Jo ho feia amb una cullera o mà de morter, però un dia vaig descobrir com fer-ho en mig minut! I simplement és posant la batedora dins el xinès. Només dues coses: no ho feu a màxima potència i assegureu-vos que el bol o recipient on recollireu el gaspatxo és prou gran per evitar esquitxades. A les fotos ho podeu veure.
  5. Amanir amb oli, sal i vinagre.

g1

g2

 

 

Anuncis

4 thoughts on “Gaspatxo

  1. Mecatxis que bo deu estar! El faré! Jo ho feia amb colador normal i cullera, però és més rodimentari. Val en compraré un! I en faré escoltant Txarango, que des de diumenge en sóc súper fan!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s