Pebrots verds farcits de truita

Els finals de curs sempre són genials. A part de l’obvietat d’acabar-se el curs… també arriba la sortida de profes.

Sort en tenim que hi hagi gent tant motivada i estupenda que ens prepari sortides i sorpreses genials. Aquest any, ens van pujar al mini-bus i vam anar a parar a fer una visita a  una cava, a les termes de Montbrió, sopar a Cambrils i tastet de gintònics a la platja. Què més es pot demanar?

db550ebc_o

I aquest any, la sortida començava amb un concurs de truites, per grups.

I… jo no sé fer truites massa bé… Així que vaig optar per fer aquests pebrots farcits de truita de patates, que són molt bons!!

b3eb040e_o

Ingredients:

  • Pebrots verds que siguin molt rectes
  • Patates
  • Ceba
  • Ous
  • Sal i oli

Procediment:

  1. Pelar i tallar les patates per fer truita.
  2. Fer el mateix amb la ceba.
  3. Anar fregint les patates a foc lent. Afegir la ceba i deixar que es vagi fent a poc a poc. Posar-hi sal.
  4. Quan ja estiguin cuites, escórrer l’oli sobrant.
  5. Batre els ous i barrejar amb la patata i la ceba.
  6. Rentar els pebrots, i buidar-los bé, sense que quedin les llavors.
  7. Omplir els pebrots amb la barreja d’ous batuts i patata i ceba. Pressionar bé.
  8. Fregir els pebrots en oli abundant. L’ou qualla de seguida i fa un tap, de manera que la truita no s’escapa.
  9. Un cop cuits i freds (o tebis) es poden tallar a rodanxes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s