Aperitius enrotllats

Demà són les proves PAU de Física. Estic nerviosa fins i tot jo. Cada any, quan em cau l’examen a les mans, el cor em comença a bategar com si fos jo qui l’hagués de resoldre. De vegades ho voldria, perquè tants dies i tantes energies preparant l’examen, tantes suposicions de per on pot anar la cosa…i després jo no hi puc fer res…

Avui un pica-pica fàcil i ben vistós!

He fet dues versions, però n’hi ha moltíssimes! imaginació al poder!
aper2

Ingredients:

  • pa de motlle sense crosta
  • mantega
  • ou dur
  • salmó fumat
  • pernil dolç tallat una mica gruixut
  • formatge tipus philadelphia
  • prunes seques

Procediment:

  1. Pels rotllos de pa de motlle, primer passar el corró per damunt del pa, perquè quedi aixafat i compacte.
  2. Posar-hi mantega per damunt, i ou dur ratllat.
  3. Afegir el salmó fumat i enrotllar el pa.
  4. Embolicar-lo amb paper film i deixar-lo al congelador una estona.
  5. Quan ja estigui una mica dur, tallar-lo segons el gruix que vulgueu.
  6. Amb el pernil dolç, hi posem una quantitat generosa de formatge al damunt.
  7. Tallem les prunes per la meitat, i les anem col·locant en fila.
  8. Enrotllem i deixem al congelador fins que es pugui tallar.

aper1

2 thoughts on “Aperitius enrotllats

  1. Retroenllaç: Aperitius enrotllats | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s