Pudding de xampinyons i bacon

De moment encara puc dir que anem prou bé. No he tingut massa mals dies, i els tres últims estan sent prou bons. I per què? Perquè la nena s’adorm aviat!!!! Iujuuu!!! No demano res més…

p4

I per això tinc una micona més de temps per anar penjant algunes cosetes.

El que està clar és que qui no es consola és perquè no vol… i jo per consolar-me, en comptes de posar nata al pudding, l’he fet amb llet semidescremada. Què passa? M’ha pogut la pressió…

p2

Però era bo eh! No us penseu, que potser ni li calia, la nata.

Ingredients:

  • 4 ous
  • 400 g de xampinyons
  • 1 porro
  • 200 g de bacon
  • 300 mL de llet semidescremada
  • 80 g de molla de pa
  • 50 g de formatge manxec curat
  • Orenga
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Procediment:

  1. Tallar el porro a rodanxes primes i sofregir en dues cullerades d’oli amb una mica de sal.
  2. Tallar els xampinyons a làmines.
  3. Quan el porro estigui daurat, afegir els xampinyons, amb un altre pessic de sal.
  4. Remenar de tant en tant fins que l’aigua que deixen els xampinyons s’hagi evaporat i aquests ja s’hagin començat a daurar.
  5. Incorporar el bacon tallat a trossos petits i acabar de sofregir-ho tot junt.
  6. En un bol, triturar els ous, la llet, la molla de pa i el formatge. Afegir una mica de sal.
  7. Afegir el sofregit de xampinyons,  porro i bacon, una mica d’orenga i pebre. Si cal rectificar de sal.
  8. Preparar un motlle amb paper de forn i afegir la pasta del puding.
  9. Coure al forn, preescalfat a 180ºC, fins que el pudding estigui quallat. Dependrà de la mida i forma del motlle. Jo el vaig tenir uns 40 minuts. Si es daura massa tapeu-lo a mitja cocció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s