Ara fa temps que no feia res amb quinoa. És un ingredient que m’agrada però alhora em cansa una mica, no sé com explicar-ho… Així que de tant en tant compro un paquet i un cop s’acaba descanso una temporada.
En aquesta ocasió vaig aprofitar que tenia escalivada i bacallà esqueixat per muntar aquest plat. Ràpid, bo i complet!
Ingredients:
- 1 tassa de quinoa
- Una mica d’albergínia, pebrot, ceba i tomàquet escalivats
- bacallà esqueixat
- sal, oli d’oliva, julivert i gomasi.
Procediment:
- Coure la quinoa a foc lent, en aigua bullint amb una mica de sal. 1 part de quinoa per dues d’aigua.
- Col·locar de la manera que més us agradi l’escalivada, el bacallà i la quinoa ja cuita
- Afegir una mica de julivert ben picat i gomasi per damunt.
Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència
Una recepta fàcil i bona! Jo tinc la mateixa relació que tu amb la quinoa, també m’agrada però alhora em cansa una mica… Aquest timbal és una bona manera d’incorporar-la en un plat, Gràcies!
https://isacocinasana.wordpress.com
Gràcies a tu! I quin descobriment el teu blog! M’encanta!