Pastís de formatge “La Viña”

Ja fa temps que li anava al darrera, però les quantitats industrials que s’utilitzen en la recepta feia que no trobés mai el moment oportú.

DSC04332_phixr

I que sí, que podria haver reduït les proporcions, però mira…

Finalment, amb motiu del 3r aniversari de la meva filla, em vaig llançar a tastar finalment la famosa “Tarta de queso de La Viña”, un restaurant de Donostia.

Només he fet dos petits canvis: afegir una mica de vainilla i posar la melmelada pel damunt.

I sí… realment val la pena fer aquest pastís de formatge. Molt fàcil i molt bo!

Ingredients:

  • 1 kg de formatge crema tipus Philadelphia
  • 7 ous
  • 400 g de sucre
  • 200 mL de nata del 35%
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada d’essència de vainilla
  • melmelada de maduixa per posar al damunt

Procediment:

  1. Batre el sucre amb els ous amb varetes elèctriques, si en teniu.
  2. Afegir el formatge, la nata, la vainilla i la cullerada de farina i continuar batent o triturar amb la batedora
  3. Folrar un motlle rodó amb paper de forn i coure al forn preescalfat a 220ºC durant 40 minuts.
  4. Deixar refredar i posar melmelada de maduixa pel damunt (opcional).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s