Ja fa temps que li anava al darrera, però les quantitats industrials que s’utilitzen en la recepta feia que no trobés mai el moment oportú.
I que sí, que podria haver reduït les proporcions, però mira…
Finalment, amb motiu del 3r aniversari de la meva filla, em vaig llançar a tastar finalment la famosa “Tarta de queso de La Viña”, un restaurant de Donostia.
Només he fet dos petits canvis: afegir una mica de vainilla i posar la melmelada pel damunt.
I sí… realment val la pena fer aquest pastís de formatge. Molt fàcil i molt bo!
Ingredients:
- 1 kg de formatge crema tipus Philadelphia
- 7 ous
- 400 g de sucre
- 200 mL de nata del 35%
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada d’essència de vainilla
- melmelada de maduixa per posar al damunt
Procediment:
- Batre el sucre amb els ous amb varetes elèctriques, si en teniu.
- Afegir el formatge, la nata, la vainilla i la cullerada de farina i continuar batent o triturar amb la batedora
- Folrar un motlle rodó amb paper de forn i coure al forn preescalfat a 220ºC durant 40 minuts.
- Deixar refredar i posar melmelada de maduixa pel damunt (opcional).
Retroenllaç: Pastís de formatge “La Viña” | Celler-Adocse