Bescuit de gingebre amb puré de poma

Ja fa dies que va començar la tardor però no ha estat fins avui que hem preparat la nostra panera de la tardor amb la petita de la casa.

p1

I ja de pas m’he animat a fer un bescuit amb aromes que recorden els dies més curts de l’any.

p2

Especiat, flonjo i humit, és deliciós!

p3

Ingredients:

  • 220 g de compota de poma
  • 2 ous L
  • 65 g d’oli de gira-sol
  • 120 g de sucre integral de canya amb melassa
  • 170 g de farina integral
  • 1/2 culleradeta de postres de sal
  • 1 culleradeta de postres de canyella mòlta
  • 1 + 1/2 culleradeta de postres de gingebre mòlt
  • 1/4 culleradeta de postres de nou moscada
  • 1 culleradeta de postres de bicarbonat de sodi
  • 1 grapat de pinyons

Procediment:

  1. Batre manualment la compota de poma amb els ous, el sucre i l’oli.
  2. Afegir les espècies, la farina i el bicarbonat, i remenar fins que la massa quedi uniforme i sense grumolls.
  3. Posar-ho en un motlle  i repartir els pinyons per damunt.
  4. Coure al forn preescalfat a 180ºC fins que en punxar un escuradents surti quasi net. Aquest pastís és millor que no quedi massa cuit, ja que està més bo una mica humit.

 

 

 

Anuncis

One thought on “Bescuit de gingebre amb puré de poma

  1. Retroenllaç: Bescuit de gingebre amb puré de poma | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s