Truita de bacallà amb ceba

A casa nostra se’ns fa difícil complir la promesa que ens fem tot sovint de tenir cura dels sopars i no menjar qualsevol cosa. Però el cert és que a la que ens despistem se’ns ha fet l’hora de sopar… No sé que passa que les tardes volen!

Els dies que estem els tres aprofitem per això, per estar els tres junts i fer alguna cosa. I els dies que ens quedem un de nosaltres amb la nena, encara és més difícil preparar el sopar…

E0226C60-1609-40D8-8A7E-F9C25DF0806F

Així que si no hem estat previsors la cosa es pot complicar.

L’altre dia vam sortir del pas amb aquesta truita. Ràpida i bona!!

Ingredients:

  • 300 g de bacallà pesat ja desalat (el pes és orientatiu!)
  • 6 ous
  • 1 ceba grossa
  • julivert
  • oli d’oliva verge extra
  • sal

Procediment:

  1. Tallar la ceba a daus petits i sofregir-la amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal.
  2. Escòrrer el bacallà ja desalat i esqueixar-lo.
  3. Afegir el bacallà a la paella on tenim la ceba i deixar que es cogui. Es fa molt ràpid.
  4. Batre els ous en un bol, afegir la ceba i el bacallà i julivert tallat petit. No afegiu sal ja que el bacallà ja li donarà el punt necessari.
  5. Fer la truita.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s