Per fer aquesta crema utilitzem verdures dolces, i per això no cal afegir-hi sal.
És molt saborosa, però dolça.
Com sempre que proposa cremes, les quantitats són aproximades, ja que dependrà una mica de la mida de les verdures, però no patiu que us quedarà bona igualment!
Ingredients:
- 1 patata mitjana
- 2 pastanagues
- 1 moniato petit o mig gros
- 1 ceba grossa
- mitja carabassa de mida mitjana
Procediment:
- Pelar, rentar i tallar totes les verdures.
- Si voleu fer xips de carabassa o moniato, utilitzar el pelador de patates per tallar unes quantes làmines i reservar-les.
- Cobrir les verdures amb aigua i posar-ho a bullir fins que la patata i la carabassa siguin toves.
- Coure al forn les xips de carabassa o moniato. A 180ºC.
- Triturar les verdures. Treieu part de l’aigua per poder-la afegir després i aconseguir la textura que més us agradi. Si ho tritureu tot de cop us pot quedar massa líquida.
- Posar les xips per damunt abans de servir.
Retroenllaç: Crema de carabassa i moniato | Celler-Adocse