Lasanya freda d’alvocat

De vegades tenim tonteries interioritades. I encara que sabem que són tonteries, costa molt canviar el pensament.

Ahir parlava amb una amiga d’una d’aquestes tonteries que tinc jo ( i que ella compartia) de què certs aliments engreixen molt, com els plàtans, els alvocats, el raïm… i llavors de vegades m’estic de menjar-ne però a canvi em cruspeixo mig paquet de galetes, que no només engreixen mooolt més, sinó que a més l’aportació de nutrients és bastant pobra. I sense remordiments, tu!! Això no pot ser!

l2

Espero que no us passi com a mi, i que guadiu sense remordiments dels alvocats. Són un fruit amb unes propietats excel·lents, rics en vitamina E, que és antioxidant, i també aporta vitamines A, C i D, entre d’altres.
A més, conté aquests famosos greixos omega-3, que són cardiosaludables.
Pels esportistes (o no), preocupats per les rampes musculars, sapigueu que l’alvocat conté més potassi que el plàtan.

En fi, una meravella.

l1

I per això us animo a tastar aquesta lasanya freda, fàcil i ràpida de preparar.

Ingredients:

  • plaques de lasanya precuites (de les que es posen en remull i ja està)
  • 2 alvocats madurs
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba dolça petita o mitja si és grossa (adapteu les quantitats als vostres gustos)
  • llagostins salats
  • maionesa casolana o envasada

Procediment:

  1. Posar les plaques de lasanya en remull en aigua calenta seguint les instruccions del paquet.
  2. Pelar els tomàquets i la ceba i tallar-los a daus petits. La ceba el més petita possible!
  3. Aixafar els alvocats amb els tomàquets i la ceba, i afegir maionesa al gust.
  4. Pelar els llagostins, tallar-los a trossos i barrejar-los amb la pasta d’alvocat.
  5. Muntar la lasanya distribuint la pasta en diverses capes. A l’última capa només hi vaig posar alvocat aixafat amb maionesa, però podeu posar la mateixa pasta.

 

One thought on “Lasanya freda d’alvocat

  1. Retroenllaç: Lasanya freda d’alvocat | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s