L’estiu és temps d’amanides. De vegades, però, les repetim massa i sempre acaben sent iguals.
Per canviar una mica i tenir a punt el sopar en un tres i no res, us proposo aquesta amanida de contrastos.
Ingredients:
- Bacallà esqueixat dessalat
- Tomàquet
- Codonyat
- Olives negres
- Avellanes torrades
- Oli d’oliva verge extra
Procediment:
- Rentar i tallar els tomàquets i posar-los com a base del plat.
- Afedir al damunt el bacallà esqueixat i trossos de codonyat.
- Guarnir amb les avellanes torrades i olives negres d’Aragó.
- Amanir amb un bon oli d’oliva verge extra.
Retroenllaç: Amanida de bacallà amb codonyat | Celler-Adocse
M agradat la idea, demà ho provare. Gracias El dia 05/07/2016 0.50, Cuina Amor i Ciència va escriure:
> cuinaamoriciencia posted: “L’estiu és temps d’amanides. De vegades, però, > les repetim massa i sempre acaben sent iguals. Per canviar una mica i tenir > a punt el sopar en un tres i no res, us proposo aquesta amanida de > contrastos. Ingredients: Bacallà esqueixat dessal” >
Espero que t’agradi!!