Amanida de bacallà amb codonyat

L’estiu és temps d’amanides. De vegades, però, les repetim massa i sempre acaben sent iguals.

Per canviar una mica i tenir a punt el sopar en un tres i no res, us proposo aquesta amanida de contrastos.

 

a2

Ingredients:

  • Bacallà esqueixat dessalat
  • Tomàquet
  • Codonyat
  • Olives negres
  • Avellanes torrades
  • Oli d’oliva verge extra

Procediment:

  1. Rentar i tallar els tomàquets i posar-los com a base del plat.
  2. Afedir al damunt el bacallà esqueixat i trossos de codonyat.
  3. Guarnir amb les avellanes torrades i olives negres d’Aragó.
  4. Amanir amb un bon oli d’oliva verge extra.

 

 

3 thoughts on “Amanida de bacallà amb codonyat

  1. Retroenllaç: Amanida de bacallà amb codonyat | Celler-Adocse

  2. M agradat la idea, demà ho provare. Gracias El dia 05/07/2016 0.50, Cuina Amor i Ciència va escriure:

    > cuinaamoriciencia posted: “L’estiu és temps d’amanides. De vegades, però, > les repetim massa i sempre acaben sent iguals. Per canviar una mica i tenir > a punt el sopar en un tres i no res, us proposo aquesta amanida de > contrastos. Ingredients: Bacallà esqueixat dessal” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s