Cous cous de blat de moro i arròs amb verdures i feta

Tot i que no acostumo a menjar cous cous gaire sovint, s’ha de reconèixer que és rapidíssim de fer i molt net de preparar. Quasi no s’embruta res!

c7

I es pot barrejar amb qualsevol cosa que ens hagi sobrat del dia abans.

Per canviar una mica, vaig voler provar un cous cous de blat de moro i arròs. Ideal per les persones que tenen problemes amb el gluten. I pels que no, també va bé canviar una mica el que mengem sempre. I a més a més, està molt bo!

c9

I amb què ho vaig barrejar? Doncs tomàquets, ceba i albergínia al forn, amb formatge feta i alfàbrega.

c6

Ingredients:

  • 1 tassa de cafè de cous cous per persona
  • aigua
  • tomàquets madurs
  • cebes de figueres
  • albergínia
  • formatge feta
  • alfàbrega fresca
  • oli i sal

Procediment:

  1. Idealment, les verdures ja les hauríeu de tenir cuites, per aprofitar el que us hagi sobrat d’un altre dinar o sopar, però si no, escaliveu l’albergínia, i repartiu els tomàquets i les cebes tallats en una safata (amb sal, oli i orenga), i cap al forn fins que siguin cuits.
  2. t1
  3. Afegir una tassa d’aigua bullint per cada tassa de cous cous. Tapar i deixar reposar 5 minuts.
  4. Barrejar el cous cous amb les verdures, una mica de formatge feta tallat a daus i alfàbrega fresca.
  5. Rectificar de sal i regar amb una miqueta d’oli d’oliva verge extra.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s