Cake de taronja amb xocolata calenta

Com ja he dit alguna vegada, i ben segur que la majoria ja sabeu, els pans de pessic i les magdalenes es poden congelar i queden la mar de bé un cop es descongelen. El millor es que es descongelin a temperatura ambient, però un cop de microones també pot agilitzar el procés si no hem estat previsors.

Així que un dia m’hi vaig posar i vaig preparar uns quants bescuits de taronja per tenir llestos al congelador. Per fer-ne aquests tres de la foto, vaig doblar els ingredients de la recepta.

c5

I un dia que tenia convidats… res més fàcil i ràpid que treure’n un, tallar-lo i banyar-lo amb xocolata calenta desfeta! Boníssim!

c4

Ingredients:

  • 3 ous
  • 1 taronja
  • 250 g de sucre
  • 100 g d’oli de gira-sol
  • 130 g de nata líquida del 35% m.g.
  • 250 g de farina
  • 1 culleradeta de postres de bicarbonat
  • xocolata per fondre (tipus Nestlé postres)
  • llet

Procediment:

  1. Rentar bé la taronja i triturar-la. No ha de tenir la pell massa gruixuda perquè sinó quedarà amargant.  També podeu pelar-la, rascar la part blanca, i llavors triturar-ho tot.
  2. Barrejar els ous amb el sucre fins a obtenir una massa cremosa.
  3. Incorporar l’oli i la nata a la taronja i barrejar-ho tot.
  4. Afegir la farina i el bicarbonat i batre fins que la massa ja sigui uniforme.
  5. Fornejar a uns 180ºC fins que estigui cuit.
  6. Un cop vulgueu servir-lo, tallar-lo a llesques i preparar la xocolata calenta.
  7. Fondre la xocolata al microones o al bany maria. Un cop sigui fos, afegir llet mica en mica fins que quedi tan líquida com vulgueu.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s