Carquinyolis

Qui faria un lleig a uns carquinyolis amb moscatell després de sopar?

c3

Si a més aquests carquinyolis són fets a casa i SÚPER FÀCILS de preparar, ja ho tenim tot!!

c1

Ingredients:

  • 2 ous
  • 150 g de sucre
  • 250 g de farina blanca
  • 1 culleradeta de cafè de llevat en pols
  • 1 pessic de sal
  • pell ratllada d’una taronja
  • un polsim de canyella en pols
  • 100 d d’ametlles crues amb pell

Procediment:

  1. Batre els ous amb el sucre amb les varetes manuals, enèrgicament.
  2. Afegir el llevat, el pessic de sal, la canyella, la pell de taronja i la farina.
  3. Barrejar bé amb les mans.
  4. Afegir les ametlles i tornar a barrejar bé fins que s’integrin amb la massa.
  5. Donar forma de barra de pa prima a la massa. Enfarinar una mica pel damunt perquè no sigui tan enganxosa la massa.
  6. c4
  7. Coure al forn preescalfat a 180ºC durant 18-20 minuts.
  8. Treure i deixar refredar uns 5 minuts. Jo ho he fet sobre la reixeta.
  9. c5
  10. Tallar llesques al biaix i no massa gruixudes.
  11. c6
  12. Tornar a posar al forn per tal que acabin de torrar-se una mica. Si cal donar la volta al cap de 4-5 minuts perquè es daurin per l’altra cara. Millor que quedin blanquets que no que se us cremin!
  13. Deixar refredar sobre la reixeta.
  14. c7

4 thoughts on “Carquinyolis

  1. Retroenllaç: Carquinyolis | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s