Crestes d’escalivada amb formatge de cabra

Què tal van les vacances? Jo ja he voltat tot el que havia de voltar així que tornem a la normalitat.

e2 Encara que per fer aquestes crestes s’hagi d’engegar el forn, cosa que no ve massa de gust en aquesta època de l’any, són ràpides i bones i arreglen un soparet de pica-pica.

e3L’escalivada m’agrada molt, i ara a l’estiu encara més, però ja no sé de quines maneres més menjar-la.

Ja us vaig proposar algunes idees: pastís mousse d’escalivada, l’escalivada amb olivada i formatge de cabra o la clàssica llesca de pa amb escalivada, que jo vaig tunejar amb pa de sant Jordi en comptes de pa de pagès. Sigui com sigui, els ingredients acaben sent els mateixos… escalivada, oliva negra i formatge de cabra. És la meva combinació preferida.

e1Així que avui, utilitzant els mateixos ingredients, ens ho mengem en forma de crestes. Calentes són bones, però amb aquestes calors es mengen més a gust deixant-les uns minuts i menjar-les tèbies.

Ingredients

  • pebrot vermell, albergínia i ceba escalivada
  • formatge rul·lo de cabra
  • olives negres
  • nous
  • massa per crestes
  • 1 rovell d’ou

Procediment

  1. Escalivar les verdures si no les tenim ja escalivades. Per cert, l’escalivada és una de les coses que acostumo a congelar i després queda la mar de bé.
  2. Un cop tinguem les verdures escalivades, pelades i separades en tires, deixar que escorrin bé tot el líquid. Inclús val la pena assecar-les amb una mica de paper de cuina perquè si no humitejaran la massa de les crestes.
  3. Tallar unes quantes olives negres en trossos petits i esmicolar el formatge de cabra.
  4. Picar dos o tres nous.
  5. Barrejar-ho i tot i omplir les crestes. Tancar-les aixafant amb una forquilla.
  6. Pintar-les amb un rovell d’ou batut. Si el veieu massa espès, podeu afegir unes gotes d’aigua.
  7. Fornejar a 180ºC uns 15 minuts. Fins que les veieu daurades.
Anuncis

3 thoughts on “Crestes d’escalivada amb formatge de cabra

  1. Retroenllaç: Crestes d’escalivada amb formatge de cabra | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s