Pastís de formatge sense forn

Els dimarts dino a la feina i cada setmana algú porta les postres.  És un gran al·licient!

p1

Aquesta setmana em tocava a mi i he portat aquests pastís de formatge sense forn. És molt, molt, mooolt fàcil així que us animo a tastar-lo! No us en penedireu!

p3

És la versió sense forn del pastís de formatge, però el sabor i la textura són totalment diferents., per tant… un dia un, un dia l’altre…!

Ingredients:

  • 200 g de galetes Napolitanas (o les que us agradin!). Només 100 g si el motlle és de 20 cm.
  • 100 g de mantega. Només 50 g si el motlle és de 20 cm.
  • 350 g de nata del 35% M.G.
  • 200 g de formatge tipus Philadelphia
  • 100 g de mascarpone
  • 75 g de sucre
  • 4 fulls de gelatina
  • 1 o 2 cullerades d’essència de vainilla o una cullerada de sucre avainillat.
  • melmelada de maduixa

Procediment:

  1. Triturar les galetes fins que quedin fetes pols.
  2. Fondre la mantega i barrejar-la amb la pols de galetes. Distribuir aquesta pasta per la base del motlle i premsar-ho bé.
  3. Hidratar els fulls de gelatina en aigua freda uns 10 minuts. Escórrer-la abans d’incoporar-la en el següent pas.
  4. Escalfar 100 g de nata amb el sucre i la gelatina, fins que aquesta s’hagi dissolt.
  5. Triturar el formatge amb la vainilla i la resta de nata. Afegir la nata calenta amb el sucre i la gelatina.
  6. Afegir la crema al damunt de la pasta de galetes i reservar a la nevera, mínim 6 hores, però millor d’un dia per l’altre.
  7. Abans de servir, posar melmelada de maduixa (o del que us agradi més) per damunt.
Anuncis

3 thoughts on “Pastís de formatge sense forn

  1. Hola!
    He provat la teva recepta i és espectacular!!! Però tinc un dubte….. La nata ha de ser muntada o líquida?
    Jo ho vaig fer amb la nata líquida i em va quedar bé.
    Una altra cosa…la vainilla no dius quan la poses, suposo que quan es barregen els formatges…

    Felicitats pel teu blog! ( et convido a passejar pel meu modest blog lacuinadelester)

    Ester

    • Hola Ester!
      La nata ha de ser líquida! Per això més fàcil impossible!
      Gràcies pel descuit de la vainilla! Sí, s’incorpora quan fas la barreja. Ara ho corretgiré.
      He vist el teu blog i el pastís et va quedar espectacular!!!
      Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s