Coca de carabassó

– Hola, bon dia. Vull posar una cuina de gas i el gas no m’arriba a la cuina. Vostés m’ho podrien instal·lar?

– Vols posar gas a la cuina?

– Sí

– I ara què tens?

– Vitroceràmica

– Tens cuina elèctrica i et vols posar gas?

– Sí!

– Doncs tothom ho fa al revés…

– ?¿?¿?¿?¿?¿?

c1

I avui han vingut a mirar-ho i m’han tornat a dir que era molt raro que em volgués posar gas.

Li he dit que per cuinar prefereixo el gas, i em diu: ” Ah sí, per cuinar el gas és millor”.

Collons!!! Doncs si la cuina és per cuinar, i tu també penses que el gas per cuinar és millor perquè t’estranya tant??? Però això no li he dit…
c2

I ara m’agradaria demanar-vos ajuda!

Que em vull posar gas ho tinc clar. Que vull tres focs en comptes de quatre també.

Però el que no tinc clar és si vull acer inoxidable o vidre temperat, d’aquest que sembla una vitro. Aquest m’agrada més però a la botiga em van dir que amb el ferro fos de les parrilles del fogons es ratllava. Tipus això m’agrada a mi:

Es veritat que es ratlla???? Molt??? vosaltres en teniu? Si algú em pot ajudar us agrairia molt la opinió, aquí o en missatge privat. Gràcies!!!

Ingredients:

Procediment:

  1. Tallar la ceba i el porro ben petits i sofregir.
  2. Amb ajuda d’una mandolina, tallar el carabassó  molt fi i afegir a la ceba.
  3. Estirar la massa fins que quedi ben fina. Pintar-la amb oli.
  4. Repartir les verdures pel damunt i fornejar 180ºC (el forn preescalfat) fins que la massa estigui dauradeta.
Anuncis

4 thoughts on “Coca de carabassó

  1. Hola! Nosaltres tenim una molt semblant (marca Bosch) i no es ratlla especialment. Suposo q tot depèn de com la tractis, però nosaltres no fem servir productes especials x vitro, fa 8 anys q la tenim i està la mar de bé.
    Ara, jo t’aconsellaria una de 4 focs (jo la tinc de 3, és un model calcat al q mostres a la foto), ja que el foc gran és molt potent i el petit és massa petit, però tot depèn de si has de cuinar moltes coses alhora o no.
    Et felicito per la web i que tinguis una bona cuina!
    Anna

  2. Abans de fer el pas de vitroceràmica a gas, cal que sàpigues que també existeix el que s’anomena cuina d’inducció. Funciona amb energia elèctrica igual (no hauries de canviar això, no et caldria el gas) però no genera l’energia calorífica amb resistències elèctriques sinó a partir de camps magnètics. No fa com el microones que escalfa l’aigua / molècules polars sinó que escalfa únicament els materials ferromagnètics. A la majoria de cuines d’aquest tipus pots triar la temperatura exacta de cocció amb precisió, cosa que pot ser bona si ets una aficionada a la cuina :D. També cal dir que consumeix aproximadament un 40% el què consumeix una vitroceràmica convencional i elimina completament la “inèrcia” que tant ens molesta de les vitroceràmiques convencionals. És el sistema més segur, pràctic i net que existeix perquè la superfície de cocció no s’escalfa gens i per tant no et pots cremar ni tampoc es cremen les restes de menjar que t’hi puguin caure. El preu pot ser una mica superior però es compensa perfectament amb la reducció del consum energètic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s