Carrot cake amb frosting de formatge

Tinc predilecció pels pastissos de pastanaga especiats.

Canyella, gingebre, nou moscada…

c1

Aquí al blog ja en vaig publicar un (Coca de pastanaga) És molt bo aquest!… Però en volia fer un encara més especiat,i  amb panses i nous. I aquí està!

c2

Per rematar-ho,  l’he acompanyat del típic frosting dels carrot cakes que trobem a la majoria de llocs, i ja fem festa grossa!

c3

He de dir que n’he fet tres…

Un del que ja no queden ni les molles…

Un altre per l’aniversari del David, que el dugui a la feina.

I un altre que, guarnit i tot, l’he congelat per una altra ocasió. Ja sabeu que congelen molt bé els pastissos d’aquest tipus. Amb frosting no ho he provat mai, però crec que també. Igual que congelo tiramisú, que té una crema de formatge i queda genial, crec que aquest frosting també. I si no ja us ho diré quan el mengi! (1 mes després… ja me l’he menjat! Queda bé! Els podeu congelar guarnit i tot!)

Ingredients:

  • 300 g de pastanaga
  • 3 ous grossos
  • 140 g de sucre morè
  • 175 g d’oli de gira-sol
  • 50 g de nous
  • 50 g de panses
  • 1 cullerada de canyella
  • 1/2 cullerada de gingebre en pols
  • 1 culleradeta de postres de nou moscada acabada de ratllar
  • 250 g de farina integral (o blanca)
  • 1 sobre de llevat

Ingredients pel frosting:

  • 100 de mantega
  • 300 g de sucre llustre
  • 250 g de formatge tipus philadelphia

Procediment:

  1. Rentar i triturar o ratllar les pastanagues.
  2. Batre els ous amb el sucre.
  3. Incorporar l’oli de gira-sol i les espècies.
  4. Afegir les nous, les panses i la pastanaga ratllada.
  5. Per últim, afegir la farina i el llevat.
  6. Quan la massa sigui homogènia, introduir-la en un motlle i fornejar a 160ºC durant uns 40 minuts (fins que estigui quallat).

Procediment pel frosting:

  1. Batre, amb les varetes elèctriques, la mantega, estovada a temperatura ambient, amb el sucre.
  2. Incorporar el formatge i continuar batent fins que la mescla sigui homogènia.
  3. Reservar a la nevera i decorar el pastís quan aquest estigui fred.

 

 

 

 

 

 

Anuncis

2 thoughts on “Carrot cake amb frosting de formatge

  1. Sens dubte! Espectacular Laura! Cada vegada ems sorprens més! Ha estat el millo pastis de pastanaga que he tastat mai!!!! 🙂 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s