Espinacs amb xampinyons, panses i sèsam

Fa unes setmanes que ja sóc de vacances, però m’embolico en tantes coses que quasi no me n’he adonat.

Una de les coses que he fet aquests últims dies va ser anar al Cosmocaixa,  i evidentment vaig anar al planetari.

Jo que tenia ganes de relax… i em trobo amb tres o quatre grups de casals d’estiu… nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, semblava…

e2

Prffff…  Ja tinc prou nens durant el curs…

I vinga a xerrar i cridar. I els monitors i monitores vinga a fer “ssshhhhhh!!”.

Però llavors, va començar la peli i els nens van flipar taaaant!!! Tot eren: “uaaaaaaaaaauuuuu”, “ualaaaaaaaa”, “ooohhhhhh”,… Estaven tan emocionats que la que es va acabar emocionant vaig ser jo. I és que ja sabeu, la ciència mola!

Ingredients:

  • 300 g d’espinacs frescos
  • 3 xampinyons grossos
  • un grapat de panses sense pinyol
  • sèsam
  • 2 alls
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Procediment:

  1. Rentar i tallar els espinacs. Afegir-los a una paella grossa amb una mica de sal.
  2. Tallar els xampinyons a làmines fines.
  3. Quan els espinacs hagin deixat anar tota l’aigua, i aquesta s’hagi evaporat, afegir un bon raig d’oli i els alls trinxats.
  4. Donar un parell de voltes i quan els alls s’hagin fregit una mica, afegir els xampinyons, les panes i el sèsam. Rectificar de sal.
  5. Deixar que es vagin fent els xampinyons i els sabors es vagin incorporant.

 

One thought on “Espinacs amb xampinyons, panses i sèsam

  1. Retroenllaç: Hamburgueses de mill amb espinacs i formatge de cabra | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s