Bombons de xocolata i taronja

Per aquest cap de setmana amb gust de pont per a alguns, us proposo uns dolços d’aquells fàcils i ràpids per acompanyar el cafè, o el cava, o la coca de Sant Joan, o el té, o per menjar-los sense haver de buscar cap excusa!

Uns bombons ben fàcils de xocolata negra i taronja. Si feu invents amb altres melmelades, ja em direu com ha anat! Però jo no canvio la taronja per cap altra cosa!
b

Ingredients:

  • 250 g de xocolata negra de cobertura (Nestlé Postres)
  • 2 cullerades de mantega
  • 4 cullerades de melmelada de taronja amarga de bona qualitat (és orientatiu. En podeu posar més o menys!)
  • Cacau en pols

Procediment:

  1. Desfer la xocolata amb la mantega al bany Maria o al microones amb molt de compte. No afegir MAI aigua!
  2. Un cop desfeta, afegir la melmelada de taronja.
  3. Repartir la massa en una glaçonera de silicona o en qualsevol motlle que us pugui servir. Sinó es pot posar sobre la tapa d’un tupper rectangular, i després tallar-ho a quadradets.
  4. Deixar refredar a la nevera. Un cop la xocolata sigui freda, desmotllar i passar per cacau.

 

5 thoughts on “Bombons de xocolata i taronja

  1. Retroenllaç: Bombons de xocolata i taronja | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

  3. Retroenllaç: Recull d’idees pels àpats festius | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s