Gelat de mascarpone amb oreo

Fer gelats a casa sense tenir aparells extres, o la thermomix, o coses d’aquestes… és molt fàcil. I no cal que sigui el típic “polo de gel”, que a mi de petita em feia molta gràcia però un cop ja havia xuclat tot el sabor, em quedava allà un tros de gel sense gust a res!

Aquest gelat és molt i molt fàcil. Em va passar la recepta la meva amiga Noe fa un parell o tres d’anys i quan arriba l’estiu cau un parell o tres de cops.

Sempre dic que canviaré les galetes oreo per alguna altra cosa, però quan arriba el moment… no en sóc capaç! És que m’agrada tan així…!

g

Aquest cop la foto va quedar un xurro, però heu de pensar que quan faig les fotos estic més preocupada perquè se’m refredarà el menjar (en aquest cas desfarà…) que per un altra cosa!

Penseu que de vegades m’hi jugo la vida i tot!!! I és que quan hi ha gana, fer esperar al personal per fer fotos no és el més assenyat. I intentar que quedin decents menys! Hahahahahahaha!

Proveu el gelat que segur segur seguríssim que us agradarà!!!

Ingredients:

  • 500 g de mascarpone
  • 5 iogurts naturals
  • 330 g de sucre
  • uns 150 g de galetes oreo

Procediment:

  1. Barrejar ben barrejat el mascarpone amb els iogurts i el sucre.
  2. Posar la barreja en un recipient apte pel congelador i introduir-lo. Millor tapat per tal que no agafi olors.
  3. Remenar al cap d’una hora. Encara estarà força líquid, llavors és el moment d’afegir les galetes a trossets.
  4. Remenar cada hora (les 2 o 3 primeres hores) (si es pot, si heu de marxar de casa tampoc passa res).
  5. Deixar que acabi de gelar-se i ja el tenim a punt per quan el vulguem menjar!