Podríeu pensar que la xocolata lliga amb tot. De fet de vegades ens ho fan creure… Però no!!
Qui es va inventar allò de la menta amb la xocolata????? Eeeeeeccccssss!!!! Si us agrada millor per vosaltres, però… eeeeeecccccsssss
La xocolata amb maduixes…. eeeeeeeeecccccsss!!!! No són com la menta, amb les maduixes encara ho puc tolerar, però tampoc m’encanten.
En canvi els plàtans amb xocolata…. Mmmmmmmmmm!!!! I pastís de plàtan amb xocolata…mmmmmm!!!!
Podeu posar perles de xocolata dins també! I sobretot, els plàtans han de ser ben madurs perquè el pastís tingui una intensa aroma a plàtan.
Veureu que és la recepta de la coca de iogurt, així que zero complicacions!
Ingredients:
- 1 iogurt natural
- 3 ous
- 3/4 de mesura de iogurt d’oli de gira-sol
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3 mesures de iogurt de farina integral (o blanca)
- 2 plàtans (molt) madurs
- 1 sobre de llevat Royal
- xocolata de cobertura
Procediment:
- Posar el iogurt, el sucre i els ous en un bol. Batre amb les varetes manuals fins a obtenir una massa homogènia.
- Incorporar els plàtans madurs (com més madurs millor) i triturar-ho bé.
- Afegir l’oli i remenar fins que s’incorpori.
- Afegir la farina i el llevat, i remenar bé perquè no quedin grumolls.
- Coure al forn preescalfat a 150ºC uns 40 minuts.
- Un cop fred, desfer la xocolata al bany maria o al microones i banyar el pastís.
Retroenllaç: Bescuit de plàtan i xocolata | Celler-Adocse