Hi ha dies bons i dies com avui… serà que he dormit bé, però avui és una dia fabulós. Estic per brindar amb cava amb mi mateixa. Diana, m’hauràs de deixar la copa de reina que tens!
A part de dormir bé, la Núria també m’ha alegrat el dia amb una parida de taronges i llimones que encara ric… (amb amor eh Nu!! que tu ja saps de què va!) En fi, que els bons dies s’han de gaudir.
Jo intentaré deixar de somriure tant que vaig a nedar i encara em tragaré tota l’aigua de la piscina!
Avui aquesta recepta sorprenentment bona, fàcil i ràpida. I diferent!
Ja tinc pensat repetir-la amb diferents farcits.
La vaig veure no fa gaire a TV3, i no m’hi vaig posar al moment perquè acabava de dinar i no tenia els ingredients.
Però així que he pogut, aquí la tenim! S’accepten suggeriments per próximes edicions!
Ingredients:
- 120 g de blat sarraí
- 2-3 cullerades de salsa de soja
- 500 g d’espinacs frescos
- panses
- nous
- formatge de cabra
- sal i oli d’oliva verge extra
Procediment:
- Posar el blat sarraí en remull durant 3 hores.
- Coure els espinacs amb una mica d’oli i sal. Reservar-ne dues cullerades.
- Afegir les panses i les nous i salejar-ho tot amb la resta d’ espinacs.
- Esbandir el blat, posar-ho al pot de la batedora amb la salsa de soja, les dues cullerades d’espinacs i cobrir-ho amb aigua. Triturar-ho tot.
- Amb aquesta pasta, fer les creps en una paella antiadherent i una mica d’oli.
- Farcir les creps amb els espinacs amb panes i nous, i una mica de formatge de cabra.
- Enrotllar i servir.
Retroenllaç: Crep de blat sarraí amb espinacs | Celler-Adocse