Crep de blat sarraí amb espinacs

Hi ha dies bons i dies com avui… serà que he dormit bé, però avui és una dia fabulós. Estic per brindar amb cava amb mi mateixa. Diana, m’hauràs de deixar la copa de reina que tens!

A part de dormir bé, la Núria també m’ha alegrat el dia amb una parida de taronges i llimones que encara ric… (amb amor eh Nu!! que tu ja saps de què va!) En fi, que els bons dies s’han de gaudir.

Jo intentaré deixar de somriure tant que vaig a nedar i encara em tragaré tota l’aigua de la piscina!

Avui aquesta recepta sorprenentment bona, fàcil i ràpida. I diferent!

Ja tinc pensat repetir-la amb diferents farcits.
crep

La vaig veure no fa gaire a TV3, i no m’hi vaig posar al moment perquè acabava de dinar i no tenia els ingredients.

crep2

Però així que he pogut, aquí la tenim! S’accepten suggeriments per próximes edicions!

Ingredients:

  • 120 g de blat sarraí
  • 2-3 cullerades de salsa de soja
  • 500 g d’espinacs frescos
  • panses
  • nous
  • formatge de cabra
  • sal i oli d’oliva verge extra

Procediment:

  1. Posar el blat sarraí en remull durant 3 hores.
  2. Coure els espinacs amb una mica d’oli i sal. Reservar-ne dues cullerades.
  3. Afegir les panses i les nous i salejar-ho tot amb la resta d’ espinacs.
  4. Esbandir el blat, posar-ho al pot de la batedora amb la salsa de soja, les dues cullerades d’espinacs i cobrir-ho amb aigua. Triturar-ho tot.
  5. Amb aquesta pasta, fer les creps en una paella antiadherent i una mica d’oli.
  6. Farcir les creps amb els espinacs amb panes i nous, i una mica de formatge de cabra.
  7. Enrotllar i servir.

One thought on “Crep de blat sarraí amb espinacs

  1. Retroenllaç: Crep de blat sarraí amb espinacs | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s