Són les postres més fàcils que podeu fer!! I ràpides! I delicioses!!!! I no podreu parar de partir i menjar, i partir i menjar…
Si voleu que sigui encara millor, poseu-hi pinyons. Jo no en tenia, però és que van a preu d’or!!
I això de ràpides… depèn. Es fan amb massa de pizza o de pa. Si heu de fer la massa, està clar que ràpid, el que seria ràpid, més aviat no… Però si voleu podeu comprar una massa de pizza refrigerada de les que venen i en un moment… una fabulosa coca de vidre!
El que acostumo a fer és aprofitar els retalls de massa quan faig pizza. Això, acabo d’aprofitar la massa, el forn, i sobretot… acabo l’àpat a la glòria!!!
Ingredients:
- massa de pizza
- oli d’oliva verge extra
- sucre
- licor d’anís
- (pinyons)
Procediment:
- Tant si hem fet com si hem comprat la massa, estirar-la molt i molt i moooolt fina.
- Pintar-la generosament amb oli.
- Escampar-hi sucre pel damunt. No us talleu… vinga sucre!
- Fornejar la coca a 180ºC fins que el sucre ja tingui color torradet.
- Treure la coca del forn i IMMEDIATAMENT regar-la amb l’anís. Això farà que el sucre cristal·litzi. Una manera fàcil és omplir un biberó de cuina amb l’anís i ruixar tota la coca. I sinó directament amb una tasseta!
Una altra opció és nó estirar-la tant. Llavors queda una coca de pa dolça, que és bona, però per mi, ben primeta és com és més deliciosa i addictiva!
Retroenllaç: Coca de vidre | Celler-Adocse
Reblogged this on Celler-Adocse.
Retroenllaç: Ulleres de sucre | Cuina Amor i Ciència
hahahahaha prenc nota!!!! 🙂
Vigila que és perillosa!