Coca de vidre

Són les postres més fàcils que podeu fer!! I ràpides! I delicioses!!!! I no podreu parar de partir i menjar, i partir i menjar…

IMG_1211

Si voleu que sigui encara millor, poseu-hi pinyons. Jo no en tenia, però és que van a preu d’or!!

I això de ràpides… depèn. Es fan amb massa de pizza o de pa. Si heu de fer la massa, està clar que ràpid, el que seria ràpid, més aviat no… Però si voleu podeu comprar una massa de pizza refrigerada de les que venen i en un moment… una fabulosa coca de vidre!

IMG_1218

El que acostumo a fer és aprofitar els retalls de massa quan faig pizza. Això, acabo d’aprofitar la massa, el forn, i sobretot… acabo l’àpat a la glòria!!!

Ingredients:

  • massa de pizza
  • oli d’oliva verge extra
  • sucre
  • licor d’anís
  • (pinyons)

Procediment:

  1. Tant si hem fet com si hem comprat la massa, estirar-la molt i molt i moooolt fina.
  2. Pintar-la generosament amb oli.
  3. Escampar-hi sucre pel damunt. No us talleu… vinga sucre!
  4. Fornejar la coca a 180ºC fins que el sucre ja tingui color torradet.
  5. Treure la coca del forn i IMMEDIATAMENT regar-la amb l’anís. Això farà que el sucre cristal·litzi. Una manera fàcil és omplir un biberó de cuina amb l’anís i ruixar tota la coca. I sinó directament amb una tasseta!

Una altra opció és nó estirar-la tant. Llavors queda una coca de pa dolça, que és bona, però per mi, ben primeta és com és més deliciosa i addictiva!

IMG_2621

5 thoughts on “Coca de vidre

  1. Retroenllaç: Coca de vidre | Celler-Adocse

  2. Retroenllaç: Ulleres de sucre | Cuina Amor i Ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s