Truita de botifarra d’ou i camagrocs

Ahir va ser dijous gras o dijous llarder.

t1

Aquest any m’ha agafat una mica a contrapeu, i just ahir anava a comprar llardons per fer una coca de llardons com l’any passat, però vaig fer tard i només en tenien un grapat. De botifarra d’ou sí que n’hi havia! Així que per fer més festa, aquest any en comptes de menjar-la amb pa amb tomàquet, la vaig transformar en una truita amb ceba i camagrocs. Mmmmmm!!! La ceba li donava el puntet fantàstic…!

t2
Ingredients:

  • Una botifarra d’ou
  • camagrocs (secs en el meu cas. Posats en remull prèviament)
  • 1 ceba grossa
  • 4 ous
  • sal i oli d’oliva verge extra

Procediment:

  1. Tallar la ceba a daus i sofregir-la amb oli i una mica de sal.
  2. Treure la pell de la botifarra i esmicolar-la en trossos no massa petits.
  3. Afegir la botifarra a la ceba, i quan ja comenci a estar cuita, afegir els camagrocs, que haurem tingut en remull. Sense l’aigua!
  4. Quan els camagrocs ja siguin cuits, afegir-ho tot en un bol on haurem batut els 4 ous amb una mica de sal.
  5. Barrejar bé i fer la truita.
Anuncis

3 thoughts on “Truita de botifarra d’ou i camagrocs

  1. Retroenllaç: Truita de botifarra d’ou i camagrocs | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s